ESTA formulář

NAŠE ČÍSLA
  • • Více než 99,5% žádostí o povolení ESTA je kladně vyřízeno do 2 hodin od podání žádosti.
  • • Přibližně 1 000 000 kontaktů měsíčně.
  • • Podpora 24 hodin denně 7 dní v týdnu v mnoha jazycích.
  • • Jsme aktivní ve více než 36 zemích.
mapa USA
Bezpečný platební systém

Kreditní karta: údaje z kreditní karty jsou poskytnuty přímo bankovnímu serveru, komunikace mezi vyhledávačem a serverem je bezplatná a je zabezpečená 128-bitovým šifrováním SSL3 (v současnosti nejvyšší standard bezpečnosti s certifikací na straně serveru).

způsob platby

BEZPEČNOST

Společnost Estavisa.cz při svých postupech splňuje mezinárodní předpisy norem Payment Card Industry - Data Security Standard (PCI-DSS), vyvinuté předními společnostmi vydávajícími kreditní karty, které slouží k ochraně osobních údajů jejich zákazníků.

zabezpečení

Musím kontaktovat americkou ambasádu?

Pokud je plánovaná cesta kratší než 90 dnů, nemusíte se obracet na velvyslanectví, měli byste ale vyplnit online žádost o povolení ESTA. Před odletem je potřeba získat cestovní povolení.

Příklad 1: Emily

Emily navštívila Spojené státy americké před více než 10 lety, byla na turné skupiny v Severní Karolíně. V té době měla ona i její skupina turistické vízum typu B, které vám umožní zůstat až 180 dnů v jednom kalendářním roce.
Dnes Emily plánuje druhý výlet do USA. Jejím snem je třítýdenní návštěva New Yorku.
Po kontaktu s naším zákaznickým servisem dostala Emily dobrou zprávu, že na rozdíl od její poslední cesty můžete cestovat s povolením získaným online. Proto není třeba připravovat dokumentaci pro vízum a žádat o pohovor na americkém velvyslanectví.

Emily byla šťastná, že získala povolení ESTA za méně než jednu hodinu a zaplatila za něj výrazně méně než vízum B1.

Po schválení si dokument vytiskla a uložila spolu s cestovními doklady (pasem a letenkou).

Příklad 2: Benjamin

icon-woman

Benjamin je mladý chlapec, který se chystá studovat angličtinu v Bostonu. Jeho kurz nepřesáhne 18 hodin týdně a bude trvat po dobu 60 dnů.
Ačkoli si Ben myslel, že bude muset získat studentské vízum typu J, náš zprostředkovatel mu vysvětlil, že:
• Jeho pobyt na americkém území je kratší než 90 dnů, tudíž spadá do podmínek ESTA.

• Jeho kurz nepřekračuje 18 hodin týdně, což je hranice, při jejímž překročení již ESTA není platné pro studijní účely a musí se žádat o studentské vízum.

Ben tak získal svůj cestovní doklad mnohem rychleji a levněji, než kdyby požádal o studentské vízum na ambasádě.
Jakmile Ben získal povolení ESTA, vytiskl ho a uložil spolu s letenkou a osobními doklady.